Μη κατηγοριοποιημένο

Οφέλη του ελαίου νυχτολούλουδου για την περιποίηση της επιδερμίδας

0e3ab90294b47f77a631f4e5bd5f1bac-e1613150281946.jpg

Στη Mother Skin Formula λατρεύουμε τα φυτικά συστατικά, όπως το έλαιο νυχτολούλουδου, το οποίο παρασκευάζεται από τους σπόρους του φυτού Oenothera biennis . Πολλοί από εσάς μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι με το έλαιο νυχτολούλουδου ως συμπλήρωμα διατροφής. Αυτό το λάδι χρησιμοποιείται επίσης ευρέως για τη θεραπεία δερματικών προβλημάτων όπως το έκζεμα και έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Το έλαιο νυχτολούλουδου χρησιμοποιείται στο nutri-oil stretch mark relief, με πολλαπλά οφέλη που ενισχύουν την επιδερμίδα.

Οφέλη από το έλαιο νυχτολούλουδου

Το έλαιο νυχτολούλουδου αποτελείται από μια σειρά διαφορετικών ευεργετικών συστατικών, όπως ωμέγα-6 οξέα, ωμέγα-9 οξέα και στεατικό οξύ. Τα βασικά συστατικά στο έλαιο νυχτολούλουδου είναι απαραίτητα λιπαρά οξέα που βοηθούν στην ενίσχυση του φραγμού του δέρματος και στη μείωση της απώλειας υγρασίας. Τα βασικά λιπαρά οξέα είναι λίπη που δεν μπορεί να παράγει το ανθρώπινο σώμα από μόνο του, αλλά μπορούμε να το πάρουμε από άλλες πηγές, όπως το έλαιο νυχτολούλουδου, γι ‘αυτό μπορεί ήδη να το πέρνετε ως συμπλήρωμα.

Το λινελαϊκό οξύ που βρίσκεται στο έλαιο νυχτολούλουδου είναι ένα ωμέγα-6 λιπαρό οξύ που προάγει την υγεία του δέρματος ενισχύοντας το φραγμό του, διατηρώντας την υγρασία στην επιδερμίδα και ρυθμίζοντας την παραγωγή σμήγματος.

Το στεατικό οξύ είναι γνωστό ότι μαλακώνει το δέρμα και διαθέτει ιδιότητες καθαρισμού που βοηθούν στην εξάλειψη των ρύπων, του ιδρώτα και του υπερβολικού σμήγματος από το δέρμα.

Εκτός από την αποτελεσματική αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση και τον καθαρισμό του δέρματος, τα βασικά συστατικά του ελαίου νυχτολούλουδου βοηθούν επίσης στη βελτίωση της συνοχής και της ισχύος των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας.

Το έλαιο Νυχτολούλουδου θρέφει, ενυδατώνει, επαναφέρει τα λιπίδια και διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα. Συνεπώς, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνει τα σημάδια γήρανσης και αναζωογονεί το δέρμα. Επιπλέον, έχει λευκαντικές και θεραπευτικές ιδιότητες, μειώνει τη φλεγμονή και καταπραΰνει τα ευαίσθητα, ερεθισμένα και ξηρά δέρματα.

Nutri-Oil Stretch Mark Relief

Λάδι εντατικής ενυδάτωσης

product1-226x300.png

Το έλαιο νυχτολούλουδου είναι ένα βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται στο Nutri-Oil Stretch Mark Relief Ένα εξαιρετικά ενυδατικό μείγμα ισχυρών οργανικών ελαίων, απαραίτητων βιταμινών και θρεπτικών συστατικών που ενυδατώνουν βαθιά και θρέφουν, για ορατά ανανεωμένο δέρμα.

Αναλυτικά

  • Βοηθά στην πρόληψη και τη βελτίωση της εμφάνισης ραγάδων και ουλών.

  • Αυξάνει την ελαστικότητα και προάγει την αναγέννηση του δέρματος.

  • Ανακουφίζει από την ξηρότητα και τον κνησμό.

  • Μη λιπαρή υφή και άμεση απορρόφηση

Προσθέστε μερικές σταγόνες στην παλάμη και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στο δέρμα. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, εφαρμόστε από την αρχή του δεύτερου τριμήνου σε περιοχές που είναι επιρρεπείς σε ραγάδες, όπως κοιλιά, στήθος, κάτω πλάτη, γοφούς, γλουτούς και μηρούς.

Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την ημέρα για τουλάχιστον 3 μήνες.

Συμβουλές: Χρησιμοποιήστε αμέσως μετά το ντους ή το μπάνιο σε υγρό δέρμα για να κλειδώσετε την υγρασία. Ιδανικά μετά το REFINING SCRUB.